0751 691 278
Hotelul Iberostar Cala Millor este un hotel exclusivist in statiunea Cala Millor, langa  promenada de la malul marii. Este ideal pentru o escapada romantica, avand 171 camere nou mobilate, proiectate pentru o experienta unica de odihna si confort. Lasati stresul in urma si veniti la plaja incantatoare din Cala Millor sau bucurati-va de apus in timp ce va plimbati pe promenada de 2 km de la malul marii. 
Avand acces direct la mare, Iberostar Cala Millor este hotelul perfect pentru o vacanta la Marea Mediterana si avand langa Parcul Natural  Punta de nAmer te invita la destindere. Facilitatile si serviciile de calitate fac resortul de 4 stele  cea mai buna alegere pentru o vacanta grozava la malul marii: miniclub, spa, sala fitness, muzica live, restaurant bufet, snack bar, Wi-Fi in intregul hotel, piscina in aer liber, spa, sauna ($), volei pe plaja.
Alte informatii:
Pentru statiunile din nord si est, transferul inclus in pachet este tip shuttle cu timp de asteptare aproximativ o ora. La cerere si contra cost se poate opta pentru transfer privat. Asistenta turistica este telefonica pentru un numar de pasageri mai mic de 20 de persoane.
Web:  www.iberostar.com

vezi mai multe

Handling Fee; Transfer Shuttle ; Avion TIMISOARA - PALMA DE MALLORCA 2024 DUMINICA Timisoara - Palma de Mallorca; Taxa aeroport; Avion PALMA DE MALLORCA - TIMISOARA 2024 DUMINICA Palma de Mallorca - Timisoara; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre IBEROSTAR CALA MILLOR, Palma de Mallorca, Spania

Verifica tarife si disponibilitate