0751 691 278
Situat in Cala D or la 250 m de plaja Cala Gran, 200m de statia de taxi & autobuz, la 8 km de Parcul Natural Mondragó, intr-o zona linistita inconjurata de paduri si de plaje virgine. Atentie! Transferul aeroport - hotel - aeroport nu este inclus in pret! Distanta de la aeroportul din Mallorca la Cala D or este de aproximativ 65 km! Tarif transfer privat APT - HTL - APT / persoana = 125 eur http://www.melia.com/en/hotels/spain/majorca/melia-cala-dor-boutique-hotel/index.html Taxa locala: 1-2eur /pers./zi + 10%TVA (in functie de clasificarea hotelului) – se achita la fata locului! Copiii pana la 16 ani nu achita taxa.
Hotel Website: http://www.melia.com/en/hotels/spain/majorca/melia-cala-dor-boutique-hotel/index.html

vezi mai multe

Cazare cu masa specificata la fiecare hotel

Transport avion

Transfer de grup aeroport / hotel / aeroport

Taxe de aeroport

Un bagaj de mana si un bagaj de cala incluse, in functie de politica fiecarei companii aeriene

Asistenta turistica in limba romana

vezi mai multe

Excursii optionale si intrarile la obiective

Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii / facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)

Taxa locala - in functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Asigurare Medicala si STORNO Cocktail Travel Protection (fara limita de varsta, fara fransiza, exceptie riscurile asociate imbolnavirii cu Covid -19). Asigurarea se poate achizitiona optional, la tariful de 25 eur/ pers.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Timisoara catre MELIA CALA D'OR, Palma de Mallorca, Spania

Verifica tarife si disponibilitate