0751 691 278

Circuit Egipt - Pelerinaj la Sf. Ecaterina, Cairo, Sfinxul si sejur in Sharm El Sheikh 2022

Toate Locatiile
Ziua 1
Ziua 1. Bucuresti - Cairo, zbor direct, cursa TaromOra 22:30 - Intalnire pe aeroportul Otopeni cu reprezentantul agentiei Europa Travel si imbarcare pentru zborul companiei Tarom catre Cairo, 16 Februarie decolare 00:30. Sosire in Cairo in cursul noptii in jurul orei 03:15. Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel pentru cazare in Cairo.

Ziua 2
Ziua 2. CairoMic dejun. Vom incepe ziua cu turul orasului Cairo urmat de vizita oferita ca bonus la Muzeul de Egiptologie, ce gazduieste cea mai importanta colectie de obiecte istorice datand din perioada faraonica. Cazare in Cairo.

Ziua 3
Ziua 3. Cairo - Giza - Dahsure & SakkaraMic dejun. Programul turistic continua cu vizita la Giza, locatia celebrelor piramide si a Sfinxului. Vom fi transferati la hotelul din Cairo sau putem opta pentru - excursie optionala la Dahsure & Sakkara, turul incluzand Dahsure unde se vor vizita Piramida Cocosata si Piramida Rosie, precum si necropola de la Sakkara, situata la o distanta de aproximativ 30 km sud de Cairo. Localitatea a servit o lunga perioada de timp ca necropola funerara pentru vechea capitala Memphis. Vizita la Sakkara include: Piramida in Trepte (cea mai veche piramida din Egipt, aceasta fiind construita de faraonul Djoser in timpul celei de-a treia dinastii), Mastabe - Ptah Hotep, Mereruca si Ti. Cazare in Cairo.

Ziua 4
Ziua 4. Cairo - Sharm El SheikhMic dejun. Transfer matinal din Cairo catre Sharm El Sheikh ( aproximativ 6 ore, incluzand o oprire), sosire in jurul orei 15:00. Cazare, plaja si relaxare la hotel in Sharm El Sheikh. Regim masa - All Inclusive(mic dejun, pranz si cina).

Ziua 5
Ziua 5. Sharm El Sheikh - Manastirea Sf. EcaterinaMic dejun. Timp liber pentru plaja si relaxare la Marea Rosie sau excursie optionala la Manastirea Sf.Ecaterina - plecam in zorii zilei (07.00) catre Protectoratul Sf.Ecaterina, zona aflata la poalele muntelui lui Moise, in centrul peninsulei, la aproximativ 220 km fata de statiunea Sharm el-Sheikh. Pe drum veti afla povestea acestei manastire - cea mai mica patriarhie ortodoxa din lume care a strabatut istoria si povestea Ecaterinei si cum a ajuns ea sa fie canonizata. Vizitam manastirea-cetate, ne inchinam la moastele Sf.Ecaterina, poposim la Rugul Aprins, la Fantana lui Moise si admiram de pe stanci frumoasa priveliste a manastirii. Retur la hotelul din Sharm El Sheikh. Regim masa - All Inclusive(mic dejun, pranz si cina).

Ziua 6
Ziua 6. Sharm El Sheikh - Croaziera pe Marea Rosie, Ras MohammedMic dejun. Timp liber pentru plaja si relaxare la Marea Rosie sau excursie optionala la Ras Mohammed - Excursia ideala pentru relaxare, plaja, inot si pentru a admira flora si fauna marii, in locul considerat a fi al doilea in lume dupa Marea Bariera de Corali.Transfer hotel-port, imbarcare pe vas si navigare pana in zona Balakona, unde se va face prima oprire pentru inot si snorkeling. Urmeaza o alta oprire aproape de coasta pentru a admira coralii, pauza pentru a servi pranzul leganati de valurile marii si inainte de a intra in zona portuara, o ultima oprire in golfuletul Ras Om el Sied. Retur la hotelul din Sharm El Sheikh. Regim masa - All Inclusive(mic dejun, pranz si cina).

Ziua 7
Ziua 7. Sharm El Sheikh - Peninsula Sinai, Vapor cu fundul de sticlaMic dejun. Timp liber pentru plaja si relaxare la Marea Rosie sau excursie optionala - Vaporul cu fundul de sticla - Transfer hotel-port in jurul orei 10.30, plimbare de aprox o ora cu vaporasul cu fundul de sticla pentru a admira coralii. Abu Galum Adventure, o excursie complexa care va da posibilitatea sa admirati frumusetea desertului si sa va familiarizati cu viata beduinilor. Transfer in cursul diminetii, din Sharm el Sheikh catre nord-estul peninsulei Sinai. Jeep safari, ceai la cort de beduini, vizita in rezervatia Abu Galum, plimbare cu camila in desert, pranz traditional in statiunea Dahab, vizita la magazinele locale si apoi plaja, inot sau snorkeling la Blue Hole Dahab. Retur hotel in jurul orei 18:00 la hotelul din Sharm El Sheikh. Regim masa - All Inclusive(mic dejun, pranz si cina).

Ziua 8
Ziua 8. Sharm El Sheikh - Cairo - BucurestiMic dejun. Transfer dupa servirea pranzului(BONUS MASA DE PRANZ) din Sharm El Sheikh catre Cairo( aproximativ 6 ore, incluzand o oprire), transfer in aeroportul din Cairo si zbor catre Bucuresti, decolare in jurul orei 04:00. Sosire in Bucuresti a doua zi, la ora 06:50.


Itinerariu: Cairo - Giza - Dahsure Sakkara - Sharm El Sheikh - Manastirea Sf.Ecaterina - Ras Mohammed - Sinai - Cairo
Orar de zbor Bucuresti - Cairo: 00:30-02:15
Cairo - Bucuresti: 04:00-06:50
*Compania aeriana si orarul de zbor se pot modifica pana la data calatoriei.

Compania Tarom


vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Avion Tarom Bucuresti - Cairo
Transport Avion Tarom Cairo - Bucuresti

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Circuit Egipt - Pelerinaj la Sf. Ecaterina, Cairo, Sfinxul si sejur in Sharm El Sheikh 2022, Toate locatiile, Egipt

Verifica tarife si disponibilitate