0751 691 278
Cu un complex de piscine extins, acest complex all-inclusive este situat în zona Makadi Bay de la Marea Roşie. Acesta are o plajă de nisip şi recif de corali propriu, unde oaspeţii se pot bucura de snorkelling. Fabulos 8.7 Booking.com
Hotel Website: http://www.stelladimare.com/beach_resort/

Localizare

Centrul oraşului Hurghada este la 40 de minute de mers cu maşina de hotel. La aeroportul Hurghada se poate ajunge cu maşina în 30 de minute.


Facilitati Hotel

Stella Makadi Resort & Spa are un debarcader privat de 380 metri şi un spa cu piscină interioară de sezon. Oaspeţii pot să se antreneze în sala de fitness a complexului, să joace tenis sau pur şi simplu să se relaxeze în saună.


Facilitati Camere

Toate camerele de la Stella Makadi au balcon privat şi TV cu plasmă. Fiecare cameră are minibar şi seif privat. Toate camerele au ca dotări standard aer condiţionat şi ferestre mari.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Asistenta turistica locala; Avion CLJ-HRG Day 6 Vacanta copiilor - ID 1506 Cluj Napoca - Hurghada; CATERING; Taxe de aeroport; Avion HRG-CLJ Day 6 Vacanta copiilor - ID 1507 Hurghada - Cluj Napoca; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Arad catre Stella Di Mare Beach Resort and Spa- Makadi Bay, Hurghada, Egipt