0751 691 278
Descriere hotel: Amplasat in Atolul Dhaalu, complexul Kandima este o destinatie care schimba regulile jocului. Este locul perfect pentru relaxare, aventura, bunastare, activitati sportive, experiente spa sau timp petrecut in familie.
Facilitati: Hotelul se mandreste cu cea mai mare piscina din Maldive, cu o lungime de 100 de metri.
Kandima Maldives pune la dispozitie numeroase sporturi nautice, cel mai mare club de plaja si terenuri de tenis si baschet. Acesta mai pune la dispozitie si un centru de biologie marina, un studio de arta si cursuri de gatit. Totodata, in complex se mai pot gasi si o zona de plaja privat si un club pentru copii.
Localizare:  Este situat la un zbor de 45 de minute de Male, urmat de o plimbare de 20 de minute cu barca pe insula.
Dotari camere: Complexul are studiouri si vile cu terasa privata si piscina privata. Acestea au vedere tropical infinita si dispun de internet WiFi gratuit, aer conditionat si bai private.
Pagina Web: https://kandima.com/index.php/en

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTOPENI-MALDIVE 2024 (Flydubai) Bucuresti - Maldives; Taxele de aeroport si catering; Avion MALDIVE-OTOPENI 2024 (Flydubai) Maldives - Bucuresti; Package discount; Package commission; Domestic Flight + Speed Boat Comfort Class Arrival; Domestic Flight + Speed Boat Comfort Class Departure

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Kandima Maldives - Dhaalu Atoll, Male, Maldive

Verifica tarife si disponibilitate