0751 691 278
LOCALIZARE
Hotelul Best Los Angeles este situat in centrul turistic din Salou, la doar 10 minute de mers pe jos de plajele Levante si Capellans.

FACILITATI
Camerele spatioase si bine echipate sunt completate de facilitati suplimentare excelente ale hotelului, inclusiv doua piscine, dintre care una pentru copii, o cada cu hidromasaj in aer liber si o zona de joaca pentru copii.
Exista, de asemenea, un program de divertisment destinat publicului de toate varstele din complex.
In afara complexului Best Los Angeles, exista numeroase baruri si oportunitati de divertisment la mica distanta.
Oaspetii se pot relaxa intr-o piscina in aer liber sau la restaurantul avangardist din acest hotel de 4 stele, fara fumatori, care este situat la cativa pasi de Parcul Municipal. 

RESTAURANT
Restaurantul ofera un serviciu tip bufet cu o selectie variata de mancaruri spaniole si internationale.

CAMERE
Fiecare camera are balcon cu zona de relaxare. In interior au fost proiectate cu pereti contrastanti alb si albastru si indicii de model.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

vezi mai multe

transfer privat masina 1-8 persoane (aeroport-hotel-aeroport); Avion CLUJ - COSTA BRAVA 2023 Cluj Napoca - Barcelona; Taxa aeroport; Avion COSTA BRAVA - CLUJ 2023 Barcelona - Cluj Napoca; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Timisoara catre Best Los Angeles, Costa Dorada, Spania

Verifica tarife si disponibilitate