0751 691 278
Charter Lefkada - Anemones Villas Lefkada, cu plecare din Bucuresti

Anemones Villas by Omikron Selections se află in localitatea traditională Spanochori, la 6 km de orasul Lefkada. Fiecare vilă oferă vedere superbă la Marea Ionică, o piscină privată, o piscină pentru copii si o bucătărie complet utilată.

Toate vilele includ 2 dormitoare si sunt amplasate pe un teren de 2000 m² imprejmuit cu gard. Sunt disponibile o grădină si o zonă de parcare cu 2 locuri, iar in interior există o bucătărie modernă cu echipamente incorporate si o cameră de zi cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit si CD/DVD playere. Toate vilele beneficiază in intregime de aer conditionat si includ o cadă spa luxoasă.

In intreaga proprietate este disponibil acces la internet Wi-Fi. Se furnizează servicii de intretinere si curătare a piscinei. Inchirierea unei masini ar putea fi foarte utilă, iar gazdele vă vor oferi cu plăcere acest serviciu.

In orasul Lefkada, aflat la 10 minute de mers cu masina, veti găsi o mare varietate de magazine, restaurante si locuri de divertisment. Oaspetii care doresc să petreacă o seară mai linistită pot alege să ia masa sau să savureze o băutură in localitătile litorale Vassiliki, Syvota si Agios Nikitas, precum si in satele cu peisaje frumoase Vafkeri si Spanochori.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Anemones Villas Lefkada, Lefkada, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate